Dobrodošli na stranice

OSKAR rent a car

Oskar Rent A Car, jedan je od većih pružatelja usluga iznajmljivanja automobila međunarodnim putnicima koji posjećuju Trebinje i Bosnu i Hercegovinu, orijentisan na kvalitet i služi Vašim potrebama. Klijenti dobivaju zagarantovani kvalitet, pouzdanost i garanciju. Osim toga, korisnici naših usluga mogu povoljno odabrati vozila, na temelju unaprijed rezervisane i tražene klase automobila.

Ukoliko trebate automobil, a nalazite se na prostorima Bosne i Hercegovine, Crne Gore ili Hrvatske, pozovite nas i vozilo će Vas čekati na željenoj adresi u dogovoreno vrijeme. Sva vozila su redovno servisirana, kasko osigurana, i potpuno opremljena.

Nudimo i taxi usluge, personalizovane usluge prevoza za male i velike grupe, te 24/7 pomoć.

logo

Zašto OSKAR

Oskar Rent A Car je jedan od najvećih pružatelja usluga iznajmljivanja automobila međunarodnim putnicima koji posjećuju Trebinje i Dubrovnik, Bosnu i Hercegovinu, kao i Crnu Goru i Hrvatsku, orijentirani na kvalitetu i služe vašim potrebama.

Bavimo se iznajmljivanjem automobila, kao i prijevoznim uslugama za male i velike grupe.

Osnovan 2016. godine, rent-a-car OSKAR je jedan od glavnih izvora za iznajmljena vozila u Bosni i Hercegovini i šire, u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Pokrenuli smo naše poslovanje sa samo 5 automobila, a danas naš call centar radi non-stop, prima veliki broj poziva dnevno.

Naša nevjerojatna i duggodišnja kvaliteta usluge omogućila nam je stvaranje i održavanje baze lojalnih kupaca.

OUR CLIENTS